Eldre ut på middag

Eldre ut på middag
Eldre ut på middag
PROSJEKT ELDRE: Mary Løftingsmo, Trygve Fossan og Ann-Inger Kongsli i «Prosjekt eldre i Balsfjord» har allerede bidradd med flere hundretusen kroner til både gassgriller og andre formål for eldre i kommunen. Nå inviteres 140 eldre over 65 år med på middag. Foto: Leif A. Stensland

BALSFJORD: Eldre over 65 år inviteres nå ut på middag. Med 140 plasser er det «først til mølla-prinsippet» som gjelder-

Helsedirektoratet har gitt Statsforvalteren midler til fordeling i Troms og Finnmark fylke der målet er å motvirke fysiske og psykiske konsekvenser av sosial isolasjon. Samtidig som det legges til rette for at eldre igjen kan være en del av et sosialt fellesskap etter at vaksineringen mot koronavirus er gjennomført. Tilskuddsordningen skal i så måte gjøre det mulig for kommuner som samarbeider med restauranter å tilby billige middager for hjemmeboende eldre som ønsker å spise sammen med andre.

Les mer i Nye-Troms https://nye-troms.no/nyheter/vil-ha-eldre-ut-pa-middag-i-balsfjord/19.21833

 

trywing12std

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *